Sanitat aprova la tercera dosi de la vacuna en les residències

Els pacients en diàlisis, en tractament de càncer i els majors de 40 anys amb síndrome de Down també la rebran

Una dona d'una residència rep la vacuna contra la covid-19

La Comissió de Salut Pública ha aprovat aquest dijous que s’administri una tercera dosi de la vacuna contra la covid-19 a la gent gran que viu en residències. La mesura també s’ha aplicat a la resta de persones del Grup 7 de l’estratègia de vacunació, en el qual, fins ara, només s’havia aprovat la dosi addicional pels immunodeprimits i els trasplantats.

Així doncs, també rebran una tercera punxada els pacients en hemodiàlisi o diàlisi peritoneal, en tractament per un càncer -càncer d’òrgan sòlid en tractament amb quimioteràpia o càncer de pulmó en tractament de quimioteràpia o immunoteràpia-, majors de 40 anys amb síndrome de Down i pacients amb malaltia oncohematològica.

Tot i que el Ministeri de Sanitat va proposar esperar fins al 4 d’octubre per començar a administrar la tercera dosi, la Comissió de Salut Pública ha decidit no esperar fins a la data indicada i començar a inocular-la en les residències de manera immediata. Pel que fa a la resta de col·lectius, la Ponència de Vacunes seguirà estudiant la idoneïtat d’administrar-la.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari