Sanitat aprova la tercera dosi de la vacuna en les residències

Els pacients en diàlisis, en tractament de càncer i els majors de 40 anys amb síndrome de Down també la rebran

Una dona d'una residència rep la vacuna contra la covid-19

La Comissió de Salut Pública ha aprovat aquest dijous que s’administri una tercera dosi de la vacuna contra la covid-19 a la gent gran que viu en residències. La mesura també s’ha aplicat a la resta de persones del Grup 7 de l’estratègia de vacunació, en el qual, fins ara, només s’havia aprovat la dosi addicional pels immunodeprimits i els trasplantats.

Així doncs, també rebran una tercera punxada els pacients en hemodiàlisi o diàlisi peritoneal, en tractament per un càncer -càncer d’òrgan sòlid en tractament amb quimioteràpia o càncer de pulmó en tractament de quimioteràpia o immunoteràpia-, majors de 40 anys amb síndrome de Down i pacients amb malaltia oncohematològica.

Tot i que el Ministeri de Sanitat va proposar esperar fins al 4 d’octubre per començar a administrar la tercera dosi, la Comissió de Salut Pública ha decidit no esperar fins a la data indicada i començar a inocular-la en les residències de manera immediata. Pel que fa a la resta de col·lectius, la Ponència de Vacunes seguirà estudiant la idoneïtat d’administrar-la.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.