Qui va fer una ofrena a Rafael Casanova desmarcant-se del seu partit?

Josep Bou, abans de fer l'ofrena a Rafael Casanova
Josep Bou, abans de fer l'ofrena a Rafael Casanova

Josep Bou va encapçalar una reduïda representació de militants del PP de Barcelona el passat 11 de setembre per fer una ofrena floral al monument a Rafael Casanova. El Partit Popular va deixar d’anar-hi fa anys després que diversos energúmens els insultessin i els llancessin ous i hortalisses.

Però Bou, sense fer-ne publicitat, es va acostar dissabte passat, acompanyat de mitja dotzena de militants populars, i va dipositar un ram de flors blanques al peu al monument dedicat a qui era conseller en cap el 1714.

L’altre regidor del PP a l’Ajuntament, Óscar Ramírez, no hi va anar. Ramírez i Bou mantenen una distant relació, donat que Ramírez representa l’aparell del partit. Cal tenir en compte que Ramírez és el responsable de política municipal.

En canvi, l’empresari Bou va per lliure i va decidir retre un homenatge a qui fa tres segles seria l’equivalent a alcalde de Barcelona. Per això, va comptar amb el suport de consellers de districte, nomenats per ell i en contra del criteri de l’aparell del PP a la ciutat de Barcelona.

Bou s’ha significat per mantenir opinions pròpies que no sempre han coincidit amb la línia oficial, tant de Pablo Casado com d’Alejandro Fernández.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.