Quin funcionari de Presidència ha fet córrer un ‘fake’ de 2006 contra Renfe?

Tuit d'Albert Nogueras contra Renfe

Albert Nogueras. Treballa com a tècnic superior a l’Àrea d’Organització del Departament de Presidència de la Generalitat des de desembre de 2020. El dimecres passat va difondre una entrevista falsa que el programa Versió RAC1 havia fet el 2006 a un suposat alt càrrec de Renfe en la qual acusava el Govern de Catalunya de voler quedar-se amb la gestió ferroviària i criticava els catalans per ser egoistes i voler la independència. L’humorista Xavier Deltell es va fer passar per un inexistent director general de RENFE, Joaquín del Moral, i l’entrevista es va difondre per les xarxes socials amb la voluntat de desprestigiar aquesta companyia. RENFE i RAC1 van haver de fer comunicats explicant que es tractava d’una broma, però, tot i així, reapareix sovint a les xarxes.

Nogueras no només ha tornat a difondre l’àudio al seu perfil d’Instagram sinó que, a més, el va acompanyar del comentari “@jdelmoralsalcedo, fill de puta general de @renfe mercancías” i va afegir que “si algú encara no ha escoltat l’àudio, que me’l demani!”. Algú li deuria explicar la història d’aquest àudio i poca estona després desapareixia el post del seu Instagram.

En aquesta xarxa social, Albert Nogueras Clajer es presenta com a “vilalbenc, politòleg i gestor públic. Ara treballant al Departament de Presidència de la Generalitat”. Abans ho va fer, entre el febrer del 2019 i el juliol del 2020, a l’Oficina de Protocol i Relacions Externes del Departament de Territori i Sostenibilitat. El 2017 es va llicenciar en Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra. Després va fer un màster en Gestió Pública a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Ara treballa a les ordres de Laura Vilagrà, que se suposa que li haurà recomanat que vigili abans de fer-se ressò de segons quines notícies i campanyes que corren per les xarxes socials.

(Visited 751 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quin funcionari de Presidència ha fet córrer un ‘fake’ de 2006 contra Renfe?”

Feu un comentari