La pandèmia frustra l’estratègia d’Argimon de ser el ‘bo’

L’evolució dels contagis de la covid-19 en les darreres setmanes no entrava en les previsions del Departament de Salut que lidera el conseller Josep Maria Argimon. Quan el Govern es va conformar i Argimon va accedir al càrrec, la recuperació de la pandèmia estava ja encarrilada, la vacunació començava a agafar velocitat i tot semblava que serien flors i violes.

De fet, el conseller i el seu equip planificaven tota una estratègia per a després d’arribar a la immunitat de grup, on la comparativa de l’actual titular amb l’anterior consellera, Alba Vergés, l’acabaria deixant clarament com el “conseller bo”, el que ha sabut gestionar la cosa, el que no va prendre mesures que dificultessin la vida dels catalans ni decisions que perjudiquessin l’economia. Però la cinquena onada ha arribat i l’estratègia se’n va en orris.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “La pandèmia frustra l’estratègia d’Argimon de ser el ‘bo’”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.