Els Jocs Olímpics de la discòrdia

ERC i JxCat compartien Govern anys enrere i ho fan actualment. Però això ni va fer ni ha fet que tinguin pau política entre ells. El darrer episodi l’han protagonitzat al mateix Parlament de Catalunya, on els dos grups que sustenten l’executiu han tornat a votar diferent en una moció.

El punt que els ha portat al divorci és la candidatura de Pirineus-Barcelona per als Jocs Olímpics d’hivern del 2030. I és que mentre JxCat vol que es mantingui tant sí com no i en canta les excel·lències, els republicans manifesten molts dubtes i reclamen més diàleg amb el territori i garanties gairebé inassolibles. Un altre element discordant.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.