Quin redactor de TV3 va anunciar que es menjaria una pizza per celebrar l’eliminació d’Espanya davant Itàlia?

Jordi Eroles. És el redactor de la secció política de TV3 que informa de l’activitat del govern de la Generalitat. És la veu i la imatge de la televisió pública en tots els actes importants que se celebren al Palau de la plaça sant Jaume. Temps enrere va pujar a Instagram una foto seva fent footing amb un casquet amb la bandera estelada però mai havia manifestat tan obertament la seva hispanofòbia a Twitter. Itàlia va eliminar a Espanya al partit de semifinals de la Copa d’Europa de seleccions nacionals i Eroles va penjar un missatge a Twitter on deia: “Demà soparé pizza napolitana i, de postres, tiramisú”. L’endemà en va penjar un altre, on acompanyava una fotografia d’una pizza del text: “Dit i fet!”.

Dies enrere, Eroles es va quedar amb les ganes de menjar formatge suís ja que va manifestar el seu suport a la selecció d’aquell país en el partit de quarts de final que va perdre contra Espanya. Va penjar cinc tuits mostrant a favor de qui anava. Va acabar frustrat. “Llàstima, no ha pogut ser. Però quina gran selecció Suïssa! Però la meva és Bèlgica!”, va escriure després de constatar la victòria espanyola. No va aclarir perquè té aquest sentiment pro-belga, tot i que el tracte de favor que alguns jutges d’aquest país han donat al fugit Carles Puigdemont en podria ser la raó.

D’altres periodistes i cares famoses de TV3 tampoc no es van estar de saltar-se el Llibre d’estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i manifestar opinions partidistes a les xarxes socials amb motiu de l’Eurocopa. No hi va faltar Jair Domínguez, presentador de tres programes de TV3 i Catalunya Ràdio. “Felicitats a Luis Enrique, que l’adoro, i puta España”, va escriure després de la victòria de la selecció espanyola sobre la suïssa. Jair és així. I TV3, també.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Quin redactor de TV3 va anunciar que es menjaria una pizza per celebrar l’eliminació d’Espanya davant Itàlia?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides