El públic torna als estadis de futbol i bàsquet la pròxima temporada

El govern espanyol deixa en mans dels governs autonòmics decidir el límit de l'aforament als estadis

El reial decret que elimina l’obligació d’usar mascareta a l’exterior, sempre que es guardi la distància mínima de seguretat d’un metre i mig, inclou també una altra important novetat: les limitacions a l’aforament en els estadis esportius també queden derogades, segons ha explicat, després del Consell de Ministres que ha aprovat la norma, la ministra de Sanitat, Carolina Darias.

Anunci totalment per sorpresa. Darias ha parlat de retorn a la normalitat pel que fa a l’afluència de públic als estadis de Primera i Segona Divisió en el cas del futbol, i de la lliga ACB en el cas de bàsquet, que podran tornar a acollir públic quan comencin les competicions.

Així i tot, més tard Darias ha dit que seran els governs autonòmics els que determinin el límit d’aforament, i no ho farà el Consejo Superior de Deportes. El públic als estadis oberts es podrà treure la mascareta si hi ha distància de seguretat. Als pavellons de bàsquet, que són espais tancats, serà obligatòria en tot moment.

El que es fa és eliminar totalment les prohibicions explícites del decret de nova normalitat. Això és el que implica recuperar aforaments del 100%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.