Salvador Illa aplaudeix els indults

El líder de PSC ha defensat que aquesta decisió suposa un "nou temps a Catalunya i Espanya"

El líder del PSC a Catalunya, Salvador Illa, ha celebrat que el president de govern espanyol, Pedro Sánchez, hagi anunciat la concessió dels indults als presos independentistes i ha assegurat que des d’ara toca “ser honestos i fer plantejaments possibles”.

Els socialistes catalans han celebrat una reunió de la seva executiva ampliada després de l’acte de Sánchez al Liceu i han aprovat una declaració institucional de la qual Illa ha donat compte en roda de premsa.

El cap de l’oposició a Catalunya ha reivindicat que la decisió que prendrà demà el Consell de Ministres és “transcendental” i “històrica” perquè suposa el punt de partida d’un “nou temps a Catalunya i Espanya”.

Un nou temps que, ha defensat, ha d’estar guiat pel “diàleg” i “l’altura de mires a tot arreu”, deixant enrere “el sofriment, la confrontació, els recels i la desconfiança” que han marcat la dècada del procés, que ha fet “retrocedir” a la societat catalana.

L’exministre socialista ha apostat per “el retrobament i la concòrdia”, i ha expressat el seu “respecte” cap als dirigents independentistes que van declinar la invitació de Sánchez a l’acte d’aquest dilluns al Liceu.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari