Quins humoristes han cobrat més cara l’entrada al festival Festimams 2021?

Peyu i Jair Domínguez. L’entrada al seu espectacle, que va tenir lloc aquest dissabte 19 de juny, costava 25 euros. El van presentar com un espectacle de ràdio, bricolatge i humor i com “una nit amb els dos ‘lokus’ del bricolatge’. Peyu i Domínguez aprofiten així la tirada que tenen arran de la seva presència a Catalunya Ràdio amb el programa El búnker i a TV3 amb Bricoheroes.

L’equip d’humoristes de La Sotana va cobrar cinc euros menys pel seu show, que va tenir lloc un parell d’hores abans que el dels còmics dels mitjans públics de la Generalitat. Un altre grup d’humoristes, El soterrani, havia cobrat també 20 euros per veure divendres en directe els monòlegs dels seus membres. Dissabte, al migdia, va actuar La Ludwig Band. L’entrada costava 15 euros, el mateix que la que, dijous, permetia accedir a veure Oye Sherman i Ana Polo, amb la seva proposta d’humor feminista. La més barata valia 3 euros i va permetre fruir, també dissabte, dels trucs de màgia per tota la família de Jordi Pota.

Aquesta ha estat la cinquena edició del Festimams, que es defineix com “el festival del bon humor, el saber estar i el millor fer”. L’ha organitzat la productora gastrocultural Festimams i entre els col·laboradors hi han participat l’Ajuntament i la Diputació de Girona. S’ha celebrat entre els dies 17 i 20 de juny a la Casa de Cultura de Girona i ha combinat espectacles d’humor amb tastos gastronòmics oferts per dos dels patrocinadors: Empordà Consell Regulador de la Denominació d’Origen i Girona Excel·lent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides