Nova recol·locació d’un excap de gabinet de Torra

Joan Ramon Casals passa de la direcció general de Coordinació Interdepartamental a la de Dret i Entitats Jurídiques

Joan Ramon Casals
Joan Ramon Casals

L’exalcalde de Molins de Rei Joan Ramon Casals ha estat nomenat general de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia, que ara encapçala la consellera Lourdes Ciuró (JxCat).

Es tracta de la segona recol·locació de Casals durant el darrer any, ja que el passat mes d’octubre del 2020 va ser nomenat director general de Coordinació Interdepartamental, un càrrec que ha exercit fins a principis d’aquest mes de juny, quan l’ha substituït Marc Ramentol.

Abans, des del gener del 2019, Casals havia treballat a la Generalitat com a cap de l’oficina de l’aleshores president, Quim Torra, en substitució de Josep Rius, i anteriorment com a assessor del Departament de la Presidència, llavors dirigit per Elsa Artadi.

El nou responsable de Dret i Entitats Jurídiques va ser alcalde de Molins de Rei per CiU entre els anys 2013 i 2019 i diputat de Junts pel Sí (2015-2017).

El setembre del 2018, Casals es va mostrar partidari, com a alternativa a “l’aturada de país” en voga aleshores, de “tancar les fronteres” i “aturar Espanya” perquè “ells patissin”, ja que calculava que, d’aquesta manera, se’n podrien beneficiar les exportacions catalanes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Nova recol·locació d’un excap de gabinet de Torra”

  1. Coño, pues a mi no me han recolocado, después de pedirme la Generalitat, que continuara y que siguiese tres años más de profesor de secundaria, y eso que no tengo carnet de ningún partido.
    Que se vayan a la mierda los de la Generalitat
    NO COMMENT

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides