El govern central prepara els indults per a finals de juny

L'executiu de Sánchez els podria concedir el 22 o el 29 de juny

Carmen Calvo
Carmen Calvo

La vicepresidenta del govern central, Carmen Calvo, ha afirmat que l’executiu de Pedro Sánchez està treballant per fer efectius els indults als líders independentistes “com més aviat millor, millor”. En declaracions a Canal Sur Radio, Calvo ha apuntat que “quan diem, i jo mateixa ho he dit, que estan a prop, és perquè la setmana que ve o la següent, en no molt més que dues o tres setmanes, han d’estar acabat”.

Això implica que els indults els tractaran en el Consell de Ministres del pròxim 22 de juny o, a molt tardar, el dimarts 29 de juny. Segons Calvo, “no deixen de ser indults normals i corrents en els quals tots els informes que cal recavar requereixen després algun temps per a acabar-los, però en aquest sentit no tenen més diferencia”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides