Els socialistes creuen que Junts “ha fet passar Esquerra per l’adreçador”

Granados sosté que l'acord dona un Govern "de dretes"

Eva Granados
Eva Granados

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha alertat de “l’orientació més dretana” del futur executiu entre Junts i ERC després de l’acord al qual han arribat les dues formacions i el repartiment de les carteres. Conselleries com Salut o Drets Socials quedaran en mans dels de Carles Puigdemont.

“Junts fa passar per l’adreçador els republicans en el repartiment de conselleries”, ha valorat, en roda de premsa. La dirigent socialista creu que ERC i el seu candidat, Pere Aragonès, en surten “afeblits”, ha valorat que l’entesa no donarà “un govern estable” i l’ha titllat “d’acord per la supervivència dels 500 càrrecs”.

La viceprimera secretària del PSC ha criticat que l’acord hagi arribat només deu dies abans de la convocatòria automàtica d’eleccions, “en temps de descompte”, i després de “tres mesos d’una guerra oberta entre socis”. I ha recordat que hi ha “una alternativa” amb el PSC al capdavant.

Granados ha dit que els socialistes faran una oposició “contundent” però “no bronca” i que allargaran la mà en acords per “sortir de la pandèmia” o per la gestió dels fons europeus.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari