La CUP considera que una repetició d’eleccions seria “una presa de pèl”

Nou crit d'alerta dels anticapitalistes per demanar "responsabilitat" a ERC i Junts perquè formin govern

Nou crit d’alerta de la CUP per demanar “responsabilitat” a ERC i Junts en les negociacions per formar el nou Govern de la Generalitat. La formació ha confiat que no es repetiran els comicis a Catalunya. Del contrari, pels anticapitalistes seria una “presa de pèl absoluta que no s’entendria”. “Donem per fet que hi haurà investidura”, ha assegurat la líder de la formació al Parlament, Dolors Sabater, en una roda de premsa aquest diumenge.

Sabater ha titllat d’irresponsabilitat el fet que després de tres mesos de les eleccions no hi hagi Executiu i s’hagi “entrat de nou en la mateixa dinàmica de disputes partidistes i de tacticisme de la legislatura anterior”. En aquest sentit, ha recordat que va ser la CUP qui va “prendre la iniciativa de desencallar la legislatura i arribar a un acord”, en referència a la reunió de dimecres entre les tres formacions, però ha avisat que tot i ser un pas endavant cal més “responsabilitat” per part d’ERC i Junts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides