Quin exabrupte ha llançat Jair Domínguez a Twitter?

Afirmar que el Departament de “Salut em revisarà els ous”. El copresentador del programa El búnquer de Catalunya Ràdio ho ha dit a Twitter arran d’una piulada del 324 que indicava que la conselleria que lidera Alba Vergés “revisarà el toc de queda per adaptar-lo a la fi de l’estat d’alarma”.

No es tracta, però, de la primera crítica que ha fet Domínguez contra el govern català per les restriccions adoptades durant la pandèmia. Recentment, aquest  col·laborador de TV3 i Catalunya Ràdio ha compartit una fotografia d’un altre usuari de Twitter on es veu el cartell electoral del PDECat de les passades eleccions catalanes, però amb el lema canviat. En aquest sentit, en comptes de posar “Si t’ho penses, PDECat” surt “Si t’ho penses, puta Procicat”.

Domínguez també ha opinat aquesta setmana sobre la creació de la Superlliga de futbol que presidirà el president del Reial Madrid, Florentino Pérez. Segons aquest humorista, “en Florentino el que ha de fer és comprar Catalunya”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides