Argimon diu que el “problema real” de Catalunya és el nombre de pacients ingressats a les UCI

El secretari de Salut Pública obre la porta a ampliar el confinament comarcal si les dades epidemiològiques segueixen la tendència actual

Josep Maria Argimon

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha assegurat aquest dimarts que “el nostre problema real” és el nombre de pacients ingressats a les UCI. Actualment hi ha 499 malalts crítics amb covid-19 a Catalunya.

En una entrevista a RAC1, Argimon ha reconegut que esperaven una quarta onada “molt més suau” i que l’increment d’uns 100 pacients a les UCI abans de Setmana Santa va ser inesperat.

D’altra banda, ha plantejat la possibilitat d’ampliar el confinament comarcal si les dades epidemiològiques segueixen la tendència actual: “Si les coses van bé estem analitzant la possibilitat d’ampliar el confinament comarcal. Encara no hem començat. La reunió serà demà i dijous o divendres es farà públic. La voluntat hi és però encara no tenim cap resultat.”

Preguntat per si es mantindrà el toc de queda quan finalitzi l’estat d’alarma el proper 9 de maig, el secretari de Salut Pública del govern català ha subratllat que, a nivell personal, és partidari de recuperar drets si els indicadors són favorables.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari