ERC i Junts es tornen a reunir, però la investidura continua encallada

Les dues formacions s'han trobat de manera telemàtica després de dies sense contactes formals

Pere Aragonès amb Jordi Sànchez
Pere Aragonès amb Jordi Sànchez

ERC i Junts han celebrat aquest divendres a la tarda una reunió telemàtica dels equips negociadors habituals per aplanar el camí de la investidura de Pere Aragonès i la formació del futur Govern, encallada des de fa setmanes.

Damunt la taula, com des de fa una setmana, hi ha el programa del futur executiu, maneres de coordinar-lo i com estructurar-lo.

Dirigents de la formació de Carles Puigdemont es mostren confiats que hi haurà una entesa global sobre el programa i la composició del futur executiu, però no tenen presses. Esquerra, més impacient, entén que l’acord no pot esperar més. Després i en cas d’acord, aquest haurà d’encaixar amb el preacord pactat entre ERC i la CUP.

Així s’acaba una setmana de retrets entre les dues formacions. D’una banda, ERC posava de manifest que el document enviat dissabte sobre el format i les polítiques del futur Govern no havia rebut resposta per part de Junts. Junts ha volgut “desmitificar-lo”. Ho ha fet Elsa Artadi, portaveu de la formació i integrant de les negociacions, en una roda de premsa des de l’Ajuntament de Barcelona en la qual ha definit com a “compendi” d’altres textos el document que els va fer arribar ERC fa gairebé una setmana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides