El Procicat debatrà el pròxim dilluns tornar al confinament comarcal

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, diu que "és una opció" segons evolucionin les dades de la pandèmia

El Procicat debatrà en les properes hores la possibilitat de tornar al confinament comarcal després de Setmana Santa. Ho farà en la reunió d’aquest dilluns. Aquest pas enrere serà “una opció”, tal com ha admès el conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, en una entrevista a RAC1. Assegura que hi haurà altres opcions sobre la taula i que s’hauran de debatre amb calma. De fet, Sàmper admet que molta gent no entendria aquest canvi de rumb.

El conseller d’Interior també s’ha mostrat partidari de retardar el toc de queda fins on sigui possible. Sàmper recorda que l’última paraula és del govern espanyol, però aposta per allargar-lo més enllà de les deu de la nit.

D’altra banda, el secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha insistit que el Govern no vol fer passos enrere pel que fa a mesures anticovid. “Ens vam conjurar a no fer passos enrere a la primera de canvi”, ha subratllat Ramentol, preguntat per la possibilitat de tornar a un escenari de més restriccions després de Setmana Santa.

“El nostre compromís és no fer passos enrere, la ciutadania està molt tocada, amb trastorns emocionals”, ha apuntat. Per poder mantenir la situació actual ha demanat la “corresponsabilitat” de la ciutadania i Salut posa de la seva part “vacuna i rastreig”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides