Catalunya està a la cua en vacunacions als majors de 80 anys

Andalusia és la comunitat autònoma amb més octogenaris vacunats contra la covid-19 amb un 90,8%

El Ministeri de Sanitat ha fet públiques les dades d’immunització de la covid-19 a partir de les vacunacions que s’han fet ja a la població espanyola. Aquestes dades indiquen que Catalunya és la comunitat autònoma que ha vacunat menys persones majors de 80 anys, assolint un 53,8% amb almenys una sola dosi. Andalusia és la comunitat que ha vacunat un nombre més elevat de majors de 80 anys, quan es parla d’almenys una dosi, amb un 90,8% de la població d’aquesta franja d’edat, segons avança El País.

Les dades són lleugerament diferents quan es parla de la pauta completa de vacunació. En aquest sentit, la ciutat autònoma de Ceuta és la que ha posat la pauta complerta de vacunes contra la covid-19 a més avis de més de 80 anys, assolint un 60% d’aquest sector de la població. Catalunya ha vacunat completament un 32,6% d’octogenaris, i segueix a la cua de la llista de comunitats i ciutats autònomes, només per davant de Galícia, Navarra, Balears i País Basc.

Pel que fa a les dades globals, a tot Espanya el 70,8% de les persones majors de 80 anys han rebut com a mínim una dosi de la vacuna contra el coronavirus, mentre que aquest percentatge cau fins al 40,2% quan es parla de població octogenària que ha rebut la pauta completa de la vacuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides