La mascareta, obligatòria a platges i piscines tot i que hi hagi distància

La normativa entrarà en vigor dimecres i es mantindrà fins que es doni per acabada la pandèmia

La mascareta serà obligatòria a la platja per caminar o bé si no es poden mantenir les distàncies
La mascareta serà obligatòria a la platja per caminar o bé si no es poden mantenir les distàncies

El govern espanyol endureix els criteris per portar mascareta. A partir d’ara, també és obligatori dur-la en espais oberts, encara que es mantingui la distància de seguretat, com per exemple a les platges. Així ho diu el Butlletí Oficial de l’Estat, on avui s’ha publicat la “llei de nova normalitat”.

Es tracta de la llei de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la covid-19, però se la coneix popularment com la “llei de la nova normalitat”, que va aprovar el Congrés el 18 de març, fa un parell de setmanes.

Entre les mesures que recull el text, es manté l’ús obligatori de la mascareta a partir dels 6 anys, a la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol altre espai tancat obert al públic; això malgrat que s’estigui respectant la distància d’un metre i mig.

La “llei de la nova normalitat” entrarà en vigor aquest dimecres i es mantindrà fins que es doni per acabada la pandèmia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides