Què enfronta opinadors independentistes de la línia dura?

Rahola i Sallés, al FAQs
Rahola i Sallés, al FAQs

Les entrevistes a Quim Torra i Laura Borràs emeses aquest cap de setmana a TV3 han estat l’espurna que ha encès els ànims de destacats opinadors independentistes partidaris de la via unilateral. Se les han tingut, en definitiva, partidaris contra crítics de les figures de Junts.

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha estat assenyalat per com va entrevistar Borràs, mentre que al periodista del digital El Món Quico Sallés li ha tocat rebre per dir al FAQs de TV3 que Torra ha estat un mal president de la Generalitat.

Una unilateralista desmarcada del puigdemontisme -després d’haver promocionat la candidatura de JxSí anys enrere, això sí-, Pilar Carracelas, s’ha indignat per les crítiques dirigides contra aquests periodistes, i s’ha enganxat amb el politòleg i acèrrim puigdemontista Ramón Cotarelo.

Carracelas ha escrit a Twitter que “la deriva que està seguint Junts darrerament atacant als periodistes és trumpisme pur. Poden no coincidir amb ells, però aquest bullying és un very dishonest media de manual. Només voldrien Raholes i Cotarelos“. Cotarelo ha reaccionat tractant Carracelas de “periodista” (entre cometes) i dient que té presència a determinats mitjans perquè “mai critica els seus amos”.

La discussió s’ha mogut després cap a l’actitud crítica de tots dos contra “els comissaris polítics d’ERC” a TV3, la presència o absència als mitjans públics -tot un clàssic entre opinadors- i els emoluments que reben. Cotarelo ha tornat ha dit que no cobra res, tot i que consta un pagament al cercador de contractes de la CCMA de l’any 2018, referit per Carracelas.

També Pilar Rahola ha dit la seva: “El menyspreu, la denigració i l’insult que patim, molt sovint de foc amic és pràcticament diari…”. “Seria molt bonic que digués el mateix, quan les Raholes i els Cotarelos reben sacs sencers d’insults, menyspreus i demonitzacions de foc amic. De res”, ha respost Rahola, que va debatre dissabte passat amb Sallés sobre Torra i també ha repiulat la primera resposta de Cotarelo contra Carracelas

“Bloqueig absolut a TV3 i Catalunya Ràdio fa ja més de dos anys. I tanmateix busquen el meu assassinat civil a les xarxes acusant-me «d’intel·lectual mediàtic»”, s’ha queixat Cotarelo, que es presenta com una persona mediàticament indefensa.

“No pots defensar-te, per això no tens quatre cops més seguidors que jo. Tarat”, l’ha insultat Carracelas.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.