Bartomeu, detingut pel ‘Barçagate’

Experts dels Mossos en delictes informàtics tornen a escorcollar les oficines del Barça pel presumpte desviament de fons a una empresa per desprestigiar no afins a l’expresident blaugrana

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

L’expresident del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu i els exdirectius Jaume Masferrer, Óscar Grau i Román Gómez han estat detinguts aquest dilluns pels Mossos d’Esquadra, avança la Cadena SER, mentre que agents de la policia catalana han entrat al Camp Nou per tornar a escorcollar les oficines del club en el marc de la investigació sobre el denominat Barçagate.

Aquest afer, de presumpte desviament de fons del club blaugrana per contractar una empresa perquè desprestigiés des de les xarxes socials persones i institucions no afins a l’expresident Bartomeu, suma el segon escorcoll per part dels experts en delictes informàtics dels Mossos a les dependències del Barça, després del que van efectuar el passat mes de juliol per demanar informació sobre els contractes del club blaugrana amb I3Ventures.

El Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona considera que, durant la presidència de Bartomeu, el Barça pot haver pagat a aquest grup d’empreses un preu de contractació sis cops superior al del mercat, i que el pagament s’hauria fragmentat en factures de menys de 200.000 euros perquè no s’hagués de sotmetre als controls interns.

La detenció de Bartomeu i el segon escorcoll pel Barçagate tenen lloc quan queda una setmana perquè el soci del Barça voti un nou president.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.