Sàmper atribueix a la “pandèmia” i al “cansament generalitzat” els episodis de violència d’aquest dimarts

El conseller d’Interior diu que “el dret a manifestació sempre hauria de ser pacífic” i que “la violència mai està emparada ni permesa”

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, creu que els episodis de violència que van tenir lloc aquest dimarts després de les protestes de rebuig a l’empresonament del raper Pablo Hasél són atribuïbles a la “pandèmia” i al “cansament generalitzat” de la població. En una compareixença de premsa, Sàmper ha qualificat la violència de “gratuïta” i ha recordat que els Mossos d’Esquadra no van dur a terme cap actuació per impedir les concentracions convocades en diverses localitats catalanes.

El conseller d’Interior ha remarcat també que “el dret a manifestació sempre hauria de ser pacífic” i que “la violència mai està emparada ni permesa”. Així mateix, ha condemnat els episodis de violència “amb majúscula i negreta” perquè té “molt clar que amb violència no podem garantir els drets fonamentals”.

D’altra banda, el comissari dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, ha informat que els aldarulls d’aquest dimarts van acabar amb 25 agents ferits, 18 detinguts i 30 persones ateses pel SEM.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides