Imputen la cúpula policial de Rajoy per haver encobert Villarejo

El jutge ordena que se citi a declarar a alts comandaments de Fernández Díaz i Zoido per una dotzena de delictes

L'excomissari Villarejo
L'excomissari Villarejo

L’Audiència Provincial de Madrid ha ordenat citar com a investigats a diversos membres de la cúpula policial del govern de Mariano Rajoy per, presumptament, frenar i tapar la investigació a l’excomissari José Manuel Villarejo, pel cas del Petit Nicolás.

La investigació parteix d’una querella per presumpta corrupció policial presentada al setembre de 2018 per Rubén Eladio López, antic número dos d’Afers Interns a la Policia Nacional, quan la unitat era dirigida per Marcelino Martín Blas.

L’Audiència ordena al jutjat d’instrucció número 49 de la capital que traslladi la investigació als querellats “donant així compliment a l’exigència legal que els investigats coneguin de l’existència d’un procediment contra els mateixos i sentir-los en declaració”.

Entre ells, es troba la cúpula policial durant l’època en la qual el Ministeri de l’Interior estava dirigit per Jorge Fernández Díaz i Juan Ignacio Zoido. Així, mana investigar a l’exdirector general de la Policia, Germán López Esglésies i dos exdirectors adjunts: Florentino Villabona i Eugenio Pino.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.