La CUP torna a desautoritzar la seva candidata

Un comunicat del partit nega que vetin d'entrada Borràs pel fet d'estar imputada, com havia apuntat Dolors Sabater

Dolors Sabater
Dolors Sabater

La CUP ha desautoritzat novament aquest dimarts la seva cap de llista, l’exalcaldessa de Badalona Dolors Sabater, que s’havia mostrat contrària a la possibilitat d’investir la candidata de Junts, Laura Borràs, mentre estigués imputada pel presumpte fraccionament de contractes públics.

Mitjançant un comunicat, la CUP ha expressat que “no es pot permetre ni una ombra de dubte”, però que només estan disposats a vetar, d’entrada, un govern que “continuï amb la paràlisi dels darrers tres anys”.

Sabater havia manifestat aquest dimarts a La 2 que la CUP no investiria Borràs si continua sent investigada pel Tribunal Suprem pels delictes de malversació i prevaricació que, suposadament, va cometre com a responsable de la Institució de les Lletres Catalanes, ja que considera que les sospites de corrupció s’haurien d’aclarir abans de fer-la presidenta.

Es tracta de la segona topada de Sabater amb la línia de la formació, després que el consell polític cupaire s’oposés a les intencions expressades per la seva número 1 per Barcelona d’entrar en un govern de coalició. En el mateix consell, a més, es va aprovar un document que carregava contra el “personalisme” de la candidata. En el seu comunicat d’aquest dimarts, la CUP es presenta, per cert, com la garantia que, a l’hora de segellar pactes, el projecte col·lectiu serà més important que “els personalismes”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides