Òmnium fitxa la periodista Mònica Terribas per a la seva directiva

Marina Llansana renúncia a la vicepresidència de l'entitat, que ha celebrat la seva assemblea general

Mònica Terribas
Mònica Terribas

La periodista Mònica Terribas i el politòleg Jordi Muñoz són dues de les cinc persones que s’incorporaran a la junta directiva d’Òmnium Cultural. Ho ha anunciat aquest divendres l’entitat a l’assemblea general ordinària que ha celebrat al CCCB de Barcelona. A banda, l’entitat ha anunciat cinc baixes de l’òrgan directiu, entre les quals hi ha la periodista Marina Llansana.

Juntament amb Llansana, també han deixat la directiva de l’entitat el fins ara tresorer, Pere Carles, i els membres de la junta Jordi Bosch, Roser Sebastià i Umair Dar.

D’altra banda, a part de Terribas i Muñoz, s’incorporen com a nous vocals Àngel Castiñeira, doctor en filosofia i professor de la Universitat Ramon Llull especialitzat en lideratge, pensament geopolític, valors i sostenibilitat; l’especialista en implantació de projectes estratègics i relacions institucionals, Jordi Arcarons; i la inspectora d’educació i presidenta d’Òmnium Cultural Tarragonès, Rosa Maria Codines.

Terribas, que va presentar fins fa poc El Matí de Catalunya Ràdio, és professora de comunicació a la Universitat Pompeu Fabra i actualment treballa a l’àrea de documentals de no-ficció de Mediapro. Muñoz és professor de Ciència Política de la UB.

(Visited 5.282 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari