TV3 s’omple de burles i insults al PSC després d’una entrevista a Eva Granados al ‘Més 324’

Xavier Graset passa per pantalla dotze missatges consecutius de crítiques als socialistes, la seva portaveu al Parlament i el seu candidat a presidir la Generalitat immediatament després d’acomiadar-la

Xavier Graset entrevista Eva Granados al programa 'Més 324' del 21 de gener

La pantalla dels televisors que emetien el programa Més 324, de TV3, la nit de dijous es van omplir de missatges plens de crítiques, burles i, fins i tot, insults contra el PSC, el seu candidat a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, i la portaveu d’aquest partit al Parlament de Catalunya, Eva Granados. Va ser després que el director i presentador del programa, Xavier Graset, entrevistés Eva Granados per parlar sobre la voluntat socialista de celebrar les eleccions autonòmiques el proper 14 de febrer i no el 30 de maig, com pretén el govern de la Generalitat. Immediatamen després d’una entrevista en la qual Graset la va interrompre contínuament i no li va deixar acabar moltes frases, per la part baixa de la pantalla van passar dotze missatges consecutius crítics amb ella, el seu partit i el seu candidat a presidir la Generalitat.

El primer dels missatges va aparèixer pocs segons després que acabés l’entrevista i que Graset es reincorporés a la taula de debat en què participaven les periodistes Núria Orriols i Lola García i l’ex-president del Parlament, Ernest Benach, d’ERC. “Catalans, a quin jutge espanyol votareu…?”, va escriure Jordi Paüls, que al seu perfil de Twitter té fixat un missatge de “Ni oblit, ni perdó”. “Quan va deixar el PSC de ser PSC?”, es va preguntar Jaume Barbat i ho van poder veure tots els espectadors de TV3. @MjFitei va dir que els candidats socialistes “volen escons i estan disposats a pagar amb vides humanes”. En la mateixa línia va anar aquest missatge de BrunissenCat: “no passa res que hi hagi milers de morts. El ministre de Sanitat vol eleccions, peti qui peti”.

A Salvador Illa, els comentaris que sortien per pantalla –de persones reals o de bots- el van qualificar de “peix bullit” i de ser “més avorrit que una peixera de musclos”. “M’agrada molt la pobresa argumental de la diputada del PSC-PSOE per justificar la voluntat d’afavorir el seu candidat amb tripijocs pseudolegals”, va afirmar Xavier García, que va incloure el hastag #Freethemall. També el va incloure Txell Satorras, acompanyant el seu missatge indignat: “la Sra.Granados dient que hem de votar PSC per dignificar les institucions! Quins nassos que ho digui algú que manté una imputada en diversos càrrecs públics!”. Angela va considerar que “hi ha entrevistes que et refermen conviccions. La d’avui a Eva Granados m’ha confirmat la decisió de no votar el seu partit”. Olga Vidri, amb una fotografia de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont il·lustrant el seu perfil de Twitter, creu que tot està relacionat amb el conflicte polític, sense entrar en més explicacions. Enric Bonmatí, amb un pin de ‘llibertat presos polítics’ a la foto del seu perfil ho tenia clar: “Tenim 155 motius per no votar PSC/TSJC a les eleccions”.

Un socialista de Sant Cugat va colar el seu missatge cap a la part final del programa. “Eva Granados, la millor número 2 que podia tenir el president Illa” va escriure Francesc Aguilà. Va ser l’agulla en un paller de missatges menyspreant-la a ella, el PSC i el seu candidat a president.

Xavier Graset no ha fet cas de les contínues queixes que ha rebut per l’ús d’aquests missatges al seu programa per desprestigiar els plantejaments que no agraden als independentistes. El dilluns passat dia 18, el Més 324 va complir el seu programa número 1000 des de que es va posar en marxa ara fa sis anys. Graset cobra 107.000 euros per temporada.

(Visited 20.903 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “TV3 s’omple de burles i insults al PSC després d’una entrevista a Eva Granados al ‘Més 324’”

  1. Molt be, l article de la redacció, pagada pel PSOE català, felicitats continueu amb aquesta linea.He vist el programa , ara dubto perquè vos, heu vist una pelicula dels germans Marx.

    Respon
  2. Olga Vidri, amb una fotografia de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont il·lustrant el seu perfil de Twitter, creu que tot està relacionat amb el conflicte polític, sense entrar en més explicacions. Enric Bonmatí, amb un pin de ‘llibertat presos polítics’ a la foto del seu perfil ho tenia clar: “Tenim 155 motius per no votar PSC/TSJC a les eleccions”.

    Buff… Comentar aspectes per deixar clar la seva ideologia a fí de menystenir-la… Deu ni do quin periodisme més objectiu.

    Respon

Feu un comentari