Un candidat de JxCat associa els atacs a Mossos de Pallejà amb els castellanoparlants

Albert Donaire, mosso i número 39 per Barcelona del partit de Carles Puigdemont, suggereix que els autors són "cadells de Vox i el colonialisme"

Albert Donaire
Albert Donaire

El 39è nom de la llista electoral de Junts per Barcelona, el mosso Albert Donaire, ha relacionat els atacs patits per agents dels Mossos d’Esquadra a Pallejà amb els castellanoparlants que viuen a Catalunya.

En un missatge publicat a Twitter, Donaire ha considerat “curiós que entre els agressors de la patrulla dels Mossos de Pallejà no se sent ni per casualitat ningú parlant en català“.

I ha rematat el missatge especulant que “potser són els cadells de Vox i el colonialisme“, esgrimint una gràfica que mostra que a Pallejà hi ha una majoria de votants no independentistes per bé que s’hi representa que la majoria dels votants de la localitat donen suport als comuns i al PSC, no pas a Vox.

Donaire, que considera que a Catalunya la societat es divideix entre catalans i colons, forma part del grapat de candidats que s’han sumat a les llistes de Junts des de Demòcrates, després d’un acord entre les dues formacions. Per concórrer a les eleccions, va deixar el seu lloc al secretariat nacional de l’ANC.

Donaire ha destacat durant els anys del procés no només com a rostre de la sectorial de l’ANC als Mossos, Mossos per la República, sinó també per diverses manifestacions polèmiques, com ara una en la qual va dir que l’Estat podria ser responsable dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del 2017.

De fet, acumula diversos expedients disciplinaris per les seves invectives contra les institucions de l’Estat i altres comportaments, com la revelació de dades de la caporala dels Mossos Imma Alcolea, amb qui manté un enfrontament públic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides