En el judici a Villarejo, Corinna diu que es va sentir amenaçada pel CNI

L'excomissari parla d'un complot del director dels serveis secrets mentre que aquest ho nega rotundament

L’examant del rei emèrit Joan Carles I, Corinna Larsen, ha confirmat aquest divendres en el judici per calúmnies i denúncia falsa contra l’excomissari José Manuel Villarejo que es va sentir “amenaçada” per l’excap del CNI, Félix Sanz Roldán, i ha explicat que va viure episodis “aterridors” durant el 2012.

Corinna Larsen ha testificat per videoconferència des del Regne Unit davant el jutjat penal número 8 de Madrid i ha afirmat que va explicar a Villarejo en una reunió que van mantenir a Londres l’abril de 2015 que havia estat “amenaçada”. Segons el seu relat, Sanz Roldán la va amenaçar i el rei emèrit era qui “donava les ordres”.

Per la seva banda, Villarejo, que ha declarat primer com a acusat, ha afirmat que era “evident” que Corinna Larsen “no mentia” sobre les amenaces i que se sentia “aterrida”. Villarejo ha dit que la reunió amb l’examant del rei emèrit la manté perquè li ho demana el CNI, que li diu que havia d’intentar “recuperar una sèrie de documents que afectaven la seguretat de l’estat”.

La fiscalia demana dos anys de presó per l’excomissari de la Policia Nacional, que està en presó preventiva des de fa més de tres anys per la macrocausa ‘Tàndem’ a l’Audiència Nacional, sobre les presumptes activitats delictives del comissari jubilat.

Pel que fa a aquest judici, el primer en què Villarejo seu al banc dels acusats, l’acusació de calúmnies es basa en unes declaracions de l’acusat a un programa televisiu el juny de 2017 en el qual deia que Sanz Roldán havia amenaçat de mort Corinna.

En el judici, Villarejo s’ha presentat com a víctima d’un complot per posar-lo a la presó amb l’objectiu de silenciar-lo. Per la seva banda, Sanz Roldán nega els fets i fins i tot nega conèixer l’excomissari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari