La policia deté excombatents del Daesh a Barcelona

Fonts policials consideren que els detinguts són "perillosos" perquè venien de combatre a Síria

Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut tres homes a Barcelona els quals els vincula amb el terrorisme gihadista, segons avança El Mundo. La policia ha informat que dos dels detinguts estaven inclosos en la llista d’excombatents que va marxar a Síria a combatre en les files dels militants del Daesh.

Aquestes mateixes fonts policials consideren que els excombatents gihadistes són “els més perillosos” perquè tornen de zones on han tingut entrenament militar i on ja han fet accions violentes.

Els dos excombatents del Daesh i un tercer detingut es trobaven a Barcelona i van ser detinguts aquest divendres al matí. La policia treballa amb la hipòtesi que podrien estar preparant atemptats a Espanya. No s’ha determinat encara si hi havia una possibilitat imminent d’atemptat per part dels detinguts, però sí que es dona per fet que tenien activitat gihadista i que són altament perillosos.

També ha transcendit que dos dels detinguts tenen procedència líbia i un tercer és marroquí. Les actuacions policials han estat dirigides des de l’Audiència Nacional, i està previst que els detinguts passin aquest dilluns a disposició judicial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides