La policia deté excombatents del Daesh a Barcelona

Fonts policials consideren que els detinguts són "perillosos" perquè venien de combatre a Síria

Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut tres homes a Barcelona els quals els vincula amb el terrorisme gihadista, segons avança El Mundo. La policia ha informat que dos dels detinguts estaven inclosos en la llista d’excombatents que va marxar a Síria a combatre en les files dels militants del Daesh.

Aquestes mateixes fonts policials consideren que els excombatents gihadistes són “els més perillosos” perquè tornen de zones on han tingut entrenament militar i on ja han fet accions violentes.

Els dos excombatents del Daesh i un tercer detingut es trobaven a Barcelona i van ser detinguts aquest divendres al matí. La policia treballa amb la hipòtesi que podrien estar preparant atemptats a Espanya. No s’ha determinat encara si hi havia una possibilitat imminent d’atemptat per part dels detinguts, però sí que es dona per fet que tenien activitat gihadista i que són altament perillosos.

També ha transcendit que dos dels detinguts tenen procedència líbia i un tercer és marroquí. Les actuacions policials han estat dirigides des de l’Audiència Nacional, i està previst que els detinguts passin aquest dilluns a disposició judicial.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.