El Gremi de Restauració de Barcelona difon un vídeo on acusa el Govern de la Generalitat d’enfonsar el sector

Simula una conversa per xat entre diversos restauradors amb Pere Aragonès, Meritxell Budó i Alba Vergés, on els polítics acaben abandonant el grup

El Gremi de Restauració de Barcelona ha difós un vídeo en el qual simulen un xat creat pel vicepresident del govern, Pere Aragonès, “per escoltar i donar resposta a les necessitats de la restauració”. A la conversa del xat diversos restauradors exposen a Aragonès, a la portaveu i consellera de Presidència, Meritxell Budó, i a la consellera de Salut, Alba Vergés, el seu cansament i frustració davant la situació en què es troben i acusen el govern de la Generalitat d’exigir-los uns sacrificis que els acabaran enfonsant.

“Sóc autònoma. No arribo a finals de mes. Què faig?”, “ja no em queda res del préstec ICO. Com pago als proveïdors?”, “l’ajut de 1.500 euros no dona ni per pipes”, “des del mes de juliol anem de mal en pitjor”, “solucions ja!”, “estem al límit”, “perquè ens assenyaleu sempre a nosaltres. Sembla que tinguem la culpa de tot”, “no veieu que tancant els bars no solucioneu res? Al final som els únics perjudicats”, “hem estat 40 dies durant octubre i novembre sense facturar, amb tota la plantilla a l’ERTO”, “això és un tancament encobert! I per Nadal!”, “quina vergonya!”, “al meu carrer hi havia 4 bars, 2 han tancat i un es traspassa. I jo m’ho estic plantejant”, “a d’altres comunitats la restauració està oberta al públic i la xifra de contagis és similar a la que tenim aquí”, “només demanem que ens deixeu treballar”, diuen els suposats restauradors.

El vídeo, que dura 3 minuts i 10 segons, acaba amb l’abandonament del grup per part dels tres dirigents del govern. “Crec que ens hem quedat sols una vegada més”, escriu Teresa. “Què ha passat amb els 7 milions i mig de futurs? El nostre pinta malament”, diu Antònia. “Ja només ens queda el 14 de febrer”, apunta Marc en relació a les properes eleccions al Parlament. “Caldrà tenir-ho en compte”, coincideix Fran. I Berta hi afegeix dos emoticones aplaudint i una tercera mostrant un braç musculat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “El Gremi de Restauració de Barcelona difon un vídeo on acusa el Govern de la Generalitat d’enfonsar el sector”

  1. Jo faria un video denunciant aquest col·lectiu que avantposa el calaix dels diners a la salut i la vida de les persones. Sembla mentida tanta baixesa… per què, a la fi, de fet qui son els “criminals “?.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides