Qui ofereix el senyal de televisió del Parlament i a quin preu?

Pantalles de televisió amb el senyal emès des del Parlament

New Media Audiovisual, una empresa del grup Lavínia, per 1,18 milions d’euros l’any. La Mesa del Parlament va adjudicar, el 22 d’octubre de 2019, el servei tècnic de televisió de la cambra a New Media Audiovisual per un import màxim de 981.000 euros que, amb els 206.010 euros corresponents al 21% de l’IVA, fan el total de 1.187.010 euros. El contracte, que va entrar en vigor l’1 de desembre de 2019, es va establir per un període de tres anys, amb la possibilitat que es prorrogui fins a dos anys més, com a màxim. És a dir, Lavínia pot encarregar-se de subministrar el senyal televisiu del Parlament fins l’1 de desembre de 2024.

El servei a què es va comprometre New Media Audiovisual inclou la producció televisiva dels plens del Parlament i dels altres òrgans parlamentaris, a més de les rodes de premsa i els actes públics que tinguin lloc dins l’edifici del parc de la Ciutadella. A més, també realitza els vídeos i elements gràfics i sonors corporatius del Parlament.

Arran de la pandèmia, els serveis televisius del Parlament han estat molt reclamats pels mitjans de comunicació ja que han hagut de seguir moltes de les sessions que s’hi hna celebrat, tant als plens com a les comissions, a través del senyal on line que ha ofert New Media Audiovisual. En general, el servei ha funcionat sense problemes llevat d’incidències puntuals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides