Emocionats al Parlament

La legislatura s’ha acabat. I com cada cop que s’apropen unes eleccions, els diputats que no aniran a les llistes dels seus partits o aquells que, pel lloc de la candidatura que els ha tocat ocupar, no tenen gaire clar que tornin a ser diputats, aprofiten les seves últimes intervencions al ple i a les comissions per acomiadar-se. Sempre passa que alguns dels que s’acomiaden acaben emocionant-se, i aquest cop no ha estat diferent.

Una menció a part mereix la intervenció que va fer Eusebi Campdepadrós (JxCat), que, tot i aspirar a seguir com a diputat, va intervenir per donar les gràcies pel suport que va rebre de la cambra durant la seva malaltia i la seva convalescència.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides