Junts rebutja forçar Costa a dimitir

Elsa Artadi anuncia que accepten les explicacions del vicepresident del Parlament i descarta una coalició amb Demòcrates

Elsa Artadi
Elsa Artadi

Junts per Catalunya ha acceptat les explicacions de Josep Costa sobre la seva presència en una recent trobada virtual a la qual també van participar partits ultranacionalistes catalans, i no el forçarà a dimitir com a vicepresident del Parlament de Catalunya, ha explicat aquest dilluns la dirigent de la formació puigdemontista Elsa Artadi.

Artadi troba que la petició de dimissió adreçada per ERC a Costa és una “polèmica ridícula i estèril” que no ajuda l’independentisme. A més, ha manifestat que Junts atorga “credibilitat” a les paraules de Costa, segons el qual va assistir a l’acte virtual “a títol personal” i no estava al cas de la presència de representants de partits com el Front Nacional de Catalunya i Força Catalunya, per bé que ha demanat disculpes per si ha pogut perjudicar Junts o la seva candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, la qual li ha manifestat el seu suport.

De fet, Artadi ha reiterat que no tenien constància de la trobada i que, en qualsevol cas, no cerquen aliats per formar una coalició electoral. La diputada i regidora a Barcelona, així mateix, ha descartat específicament formar una coalició amb Demòcrates, el partit format pels independentistes procedents de l’extinta Unió, amb el qual ERC ha evidenciat el trencament les darreres hores. En particular, ha recordat que Junts genera les seves llistes a partir d’un procés de primàries.

(Visited 141 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari