El Parlament rebutja rebaixar el salari dels consellers i dels alts càrrecs de la Generalitat

La cambra catalana aprova reduir les dietes dels diputats durant el primer semestre del 2021

Parlament de Catalunya
Parlament de Catalunya

El Parlament de Catalunya ha rebutjat aquest dijous, amb els vots de JxCat, ERC i PSC, la moció de la CUP que proposava reduir, en un termini de tres mesos, un 14% les retribucions dels consellers i dels alts càrrecs de l’executiu català. L’objectiu de la iniciativa dels anticapitalistes, que ha comptat amb el suport de Ciutadans, PP i comuns, buscava “revertir les retallades i les conseqüències de la crisi sanitària causada per la pandèmia de la covid-19, amb especial incidència en els grups de població en situació d’especial vulnerabilitat.”

En canvi, la cambra catalana sí que ha aconseguit tirar endavant de forma unànime la moció de la CUP que proposava reduir les dietes dels diputats autonòmics durant el primer semestre del 2021 amb “l’objectiu de modificar i reduir de manera gradual i progressiva les indemnitzacions que perceben”, i “regular-les en l’assignació fixa.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides