Moc de Chacón a Tremosa

La candidata del PDECat diu del seu successor a la conselleria d'Empresa que no sap de què parla

Àngels Chacón
Àngels Chacón

Àngels Chacón, la cap de llista del PDECat a les pròximes eleccions catalanes i exconsellera d’Empresa i Coneixement, ha carregat contra el seu successor al capdavant d’aquesta conselleria, Ramon Tremosa, perquè ha afirmat que l’any 2019 era més fàcil exercir el càrrec.

“Penso que el senyor Tremosa no sabia gaire què es deia quan va fer aquestes afirmacions. Veníem de l’aplicació del 155 i d’una voluntat manifesta de perjudicar l’economia de Catalunya, i començava a apuntar la transició cap a la nova economia 4.0″, ha replicat Chacón en una entrevista concedida al Diari de Tarragona.

A més, l’aspirant del PDECat a la presidència de la Generalitat ha afegit que, tot i que “evidentment, el 2019 no hi havia la pandèmia”, troba que “en aquest cas el senyor Tremosa no sabia gaire el que estava dient. És més, em fa certa pena sentir dir això”.

En la mateixa entrevista, preguntada sobre com s’ho farà com a candidata sense ser gaire coneguda, Chacón s’ha desmarcat del tarannà d’altres polítics amb més exposició: “En el meu temps a la Conselleria, més que l’autopromoció m’ha preocupat moltíssim treballar pels sectors. No m’ha preocupat mai ser més o menys popular, fer-me més o menys fotos, fer més o menys tuits“.

“El meu treball a la Conselleria no va estar basat en el nombre de tuits. Els tuits no em manaven l’activitat a la Conselleria”, ha reblat.

Les previsions de Tremosa
Per la seva part, durant una entrevista concedida a RAC1 aquest cap de setmana, el conseller Tremosa ha alertat que entre un 25% i un 30% dels negocis catalans hauran de tancar per la pandèmia, i ha reclamat al govern d’Espanya que emeti deute per evitar “una mortalitat altíssima” d’empreses fins que la vacunació millori les perspectives. A més, s’ha compromès a repartir 220 milions d’euros en ajudes i subvencions durant el darrer trimestre del 2020 per ajudar les empreses a combatre l’impacte de la crisi causada pel coronavirus.

(Visited 226 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari