El risc de rebrot baixa per quart dia consecutiu a Catalunya i se situa en 747 punts

Els hospitals sumen 61 nous pacients amb covid i Salut comunica 38 noves defuncions

Quart dia consecutiu amb una baixada del risc de rebrot a Catalunya. El Departament de Salut ha comunicat aquest dimecres que aquest paràmetre ha descendit 38 punts, ja que ha passat dels 785 punts d’ahir als 747 d’avui. Cal remarcar, tanmateix, que a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli. Al mateix temps, la velocitat de contagi ha baixat sis centèsimes i s’ha situat en 0,96.

Tot i això, els centres hospitalaris catalans han sumat en les darreres vint-i-quatre hores 61 pacients. Els hospitals actualment tenen 2.732 persones contagiades de covid ingressades, de les quals 489 estan a les UCI (una menys que ahir).

D’altra banda, la conselleria ha notificat aquest dimecres 3.710 nous positius de coronavirus i 38 defuncions. Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha comptabilitzat un total de 280.209 persones contagiades i 14.312 morts.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari