Budó retreu a Torrent que “no és normal” conèixer la data de les eleccions pels mitjans

La consellera de la Presidència espera rebre "explicacions" pel que considera una "manca de comunicació" del president del Parlament
La consellera Budó, al programa 'Aquí Cuní'
La consellera Budó, al programa 'Aquí Cuní'

Meritxell Budó, la consellera de la Presidència i portaveu del govern català, s'ha assabentat mentre estava sent entrevistada a la Cadena SER aquest divendres que la data de les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya serà el 14 de febrer, i que el president de la cambra catalana, Roger Torrent, l'havia anunciat durant una entrevista a RAC1.

"Segurament no és normal que hi hagi hagut aquesta manca de comunicació entre el Parlament i el govern de la Generalitat, i crec que en aquest sentit tindrem les explicacions oportunes de per què ha sigut així", ha respost Budó.

La consellera ha admès que no coneixia la data concreta del 14 de febrer fins que el periodista Josep Cuní l'ha dit en antena, però ha indicat que estava al cas que "els terminis anaven per aquí".

Sobre el fet que Torrent estableixi la data sense haver fet una ronda de contactes, Budó ha respost que "de fet, imagino que el president del Parlament farà el que li pertoca fer i, per tant, establirà la ronda de contactes i ell sap molt bé quins passos ha de fer i seguir abans que, oficialment, estiguin convocades aquestes eleccions".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides