Ponsa executa els canvis que Vilallonga no va voler fer

La nova consellera de Cultura, Àngels Ponsa, s’ha estrenat complint els desitjos del president de la Generalitat, Quim Torra, que la seva antecessora no va voler executar. Mariàngela Vilallonga va explicar, un cop ja l’havien fulminat i fet fora del Govern, que Torra la va pressionar per fer cessaments i nomenaments “polítics” al seu equip, insinuant que tot aquell que no s’alineava amb el president en la seva tesi unilateralista no tenia cabuda a l’estructura del Consell Executiu.

De fet, va explicar que li va demanar que defenestrés el secretari general del departament, Francesc Vilaró, però que ella ho va frenar “amb un intercanvi de cromos”. Ara, però, Àngels Ponsa ha executat la sentència de Torra, i el primer que ha fet la nova consellera és liquidar Vilaró i substituir-lo per Lluís Baulenas. Desig complert.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides