La Brimo carrega en el desnonament d’un pis d’Oleguer Pujol

Les desenes de persones concentrades no han pogut evitar l'expulsió d'una família per impagament del lloguer
Càrrega dels Mossos al desnonament del carrer Mühlberg
Càrrega dels Mossos al desnonament del carrer Mühlberg

El Jutjat Civil número 57 de Barcelona ha executat aquest dimecres, ajudat per les càrregues dels Mossos d'Esquadra, el desnonament d'una família immigrant per l'impagament del lloguer d'un pis del barri barceloní del Carmel que, segons la Xarxa d'Habitatge d'Horta-Guinardó, pertany a Oleguer Pujol, fill de l'expresident català Jordi Pujol.

Desenes de persones -unes 200 segons El Periódico, una seixantena segons l'agència EFE- han participat en la concentració per mirar d'evitar el desnonament, però la Brigada Mòbil dels Mossos (Brimo) ha facilitat l'accés al pis, mitjançant càrregues, de la comitiva judicial, que ha pogut enllestir el desnonament després de diversos intents fallits. Durant l'estat d'alarma per la pandèmia es va suspendre l'execució del desnonament i, anteriorment, les mobilitzacions dels veïns l'havien aconseguit impedir dos cops.

La Xarxa d'Habitatge d'Horta-Guinardó retreu a Oleguer Pujol que no ha volgut pactar un lloguer social amb la família, que té dos fills petits i no pot pagar els 750 euros mensuals de lloguer d'ençà que el pare, Hamid Kadri, es va quedar sense feina el 2018. Aquests activistes també denuncien que el propietari va rebutjar incloure el pis, ubicat al carrer de Mühlberg, a la borsa municipal d'habitatge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides