​Iglesias destapa que es va barallar amb Sánchez per Joan Carles I

El líder de Podemos afirma que el president del Govern li va acabar demanant disculpes
Sánchez i Iglesias

El vicepresident segon del govern central, Pablo Iglesias, ha explicat que va tenir un enfrontament verbal amb el president del Govern, Pedro Sánchez, arran del cas de la sortida d'Espanya del rei emèrit, Joan Carles I. En declaracions a la Cadena SER, Iglesias ha afirmat que "en el cas de la fugida del rei emèrit vam tenir una discussió forta i el president es va disculpar i això l'engrandeix".

En aquest context, Pablo Iglesias ha afegit que "hi ha un govern de coalició on hi ha un partit monàrquic (PSOE) i un altre republicà (Podemos), és normal que hi hagi discrepàncies". Iglesias també ha defensat que "hem d'aprendre a conviure en un govern de coalició. La senyora Calviño ve d'un món molt diferent del meu. Jo cada cop que parla l'escolto atentament perquè puc aprendre moltes coses. Entre els vicepresidents pot haver-hi diferències".

Per altra banda, Iglesias ha denunciat que "Pablo Casado diu que si una força és republicana, no pot estar en el Govern d'Espanya" i que "això és gravíssim" perquè "ataca els principis de la democràcia".

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.