​Iglesias destapa que es va barallar amb Sánchez per Joan Carles I

El líder de Podemos afirma que el president del Govern li va acabar demanant disculpes
Sánchez i Iglesias

El vicepresident segon del govern central, Pablo Iglesias, ha explicat que va tenir un enfrontament verbal amb el president del Govern, Pedro Sánchez, arran del cas de la sortida d'Espanya del rei emèrit, Joan Carles I. En declaracions a la Cadena SER, Iglesias ha afirmat que "en el cas de la fugida del rei emèrit vam tenir una discussió forta i el president es va disculpar i això l'engrandeix".

En aquest context, Pablo Iglesias ha afegit que "hi ha un govern de coalició on hi ha un partit monàrquic (PSOE) i un altre republicà (Podemos), és normal que hi hagi discrepàncies". Iglesias també ha defensat que "hem d'aprendre a conviure en un govern de coalició. La senyora Calviño ve d'un món molt diferent del meu. Jo cada cop que parla l'escolto atentament perquè puc aprendre moltes coses. Entre els vicepresidents pot haver-hi diferències".

Per altra banda, Iglesias ha denunciat que "Pablo Casado diu que si una força és republicana, no pot estar en el Govern d'Espanya" i que "això és gravíssim" perquè "ataca els principis de la democràcia".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides