Messi es queda al Barça, a disgust

El capità ha decidit continuar per no acabar als tribunals: "Mai aniria a judici contra el club de la meva vida"
Messi

Leo Messi confirma que finalment es queda al Barça una temporada més, fins al 30 juny del 2021, en una entrevista a goal.com. La notícia arriba després d'un estira-i-arronsa entre el club blaugrana i el jugador argentí pel seu contracte, que va començar el dia en què va enviar el famós burofax anunciant la seva marxa.

D'aquesta manera, Messi finalitzarà l'any de contracte que li queda i podrà marxar gratis del club, evitant així la via judicial a la qual es veien abocats després del fracàs de la reunió entre el president Josep Maria Bartomeu i el seu pare, Jorge Messi.

Messi assegura que "mai aniria a judici contra el club de la meva vida" i per això es queda al Barça. Al llarg de l'entrevista, explica que aquest any ha patit molt i diu que la derrota davant del Bayern va ser molt dura. Diu que sempre ha anteposat el club per sobre de qualsevol cosa i que seguirà donant el màxim durant aquesta temporada.

Tampoc s'estalvia crítiques a Bartomeu, que diu que no li donava "bola" quan li expressava que volia marxar del club, i que per això va acabar enviant el burofax. A més, admet que "fa temps que no hi ha projecte ni hi ha res, es van fent malabars i van tapant forats".

En el terreny més personal, explica que quan va explicar a la seva família que marxava va ser un "drama bàrbar". Diu que tots ploraven i que els seus fills no volien anar-se'n de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides