El PDECat acusa Torra de fer una purga política amb la crisi de govern

La ja exconsellera Àngels Chacón lamenta el final abrupte del càrrec i qualifica de dolorosa la destitució
Àngels Chacón

El PDECat denuncia una purga política al govern després de la remodelació sorpresa que ha anunciat aquest matí Quim Torra. El Partit Demòcrata se sent apartat de la màxima institució del país després que el president ha fet cessar l'única consellera que mantenia el carnet de la formació de David Bonvehí, Àngels Chacón.

Lamenten que la decisió de Torra no facilita les relacions i negociacions entre Junts per Catalunya i el PDECat. El portaveu Marc Solsona assegura que el partit no entén els cessaments i demana al president que n'expliqui els motius.

Avança que el partit decidirà en els pròxims dies si continua donant suport al govern. Una anàlisi que la formació també farà sobre el paper que hauran de tenir ara els diputats al Parlament i al Congrés que mantenen el carnet del PDECat.

Solsona manté la incògnita sobre si Chacón es convertirà en la candidata del partit de cara a unes pròximes eleccions, si el PDECat es presenta en solitari.

La mateixa Chacón s'ha pronunciat sobre el seu cessament. En un comunicat lamenta el final abrupte que ha tingut la seva trajectòria al capdavant del departament d'Empresa i Coneixement. Ho qualifica de dolorós, més en un moment en què el final de la legislatura es veu tan a prop.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari