BNEW selecciona 50 ‘start-up’ per a acompanyar la reactivació de l’economia

Les companyies seleccionades operen en algun dels cinc sectors en els
Les companyies seleccionades operen en algun dels cinc sectors en els que se centrarà la Barcelona New Economy Week.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha seleccionat 50 start-up nacionals i estrangeres per a participar al BNEW–Barcelona New Economy Week, el gran esdeveniment professional per a la reactivació de l’economia que organitza i que es celebrarà del 6 al 9 d’octubre a Barcelona. Les companyies seleccionades operen en algun dels cinc sectors en els que se centrarà BNEW (Immobiliari, ecommerce, Logística, Indústria digital i Zones Econòmiques) i totes elles compten amb un alt component d’innovació, al mateix temps que presenten solucions sostenibles que aposten per l’economia circular. 

En concret, el CZFB, en col·laboració amb La Salle Campus Barcelona-URL, a través del seu parc d’innovació La Salle Technova Barcelona, ha escollit 15 firmes immobiliàries, vuit vinculades al comerç en línia, 11 a la logística i a la indústria 4.0 i cinc més relacionades amb l’activitat de les zones econòmiques. En el procés de selecció, al qual s’han presentat prop d’un centenar de companyies de nova creació de diferents països, s’ha tingut en compte l’aportació que aquestes firmes poden fer en la transformació dels diferents sectors presents a l’esdeveniment.

PERE NAVARRO: “UNA GRAN PLATAFORMA DE NEGOCI”

Les 50 start-up finalistes podran participar de manera gratuïta a BNEW a través del BVillage virtual que ha preparat l’organització, i que els permetrà aprofitar totes les sinergies que ofereix l’esdeveniment. Precisament, un dels punts forts de BNEW serà el seu avançat programa de networking, que garanteix a tots els assistents un gran nombre de contactes i oportunitats de negoci. L’exclusiva plataforma tecnològica de BNEW creuarà totes les dades dels més de 10.000 assistents de tot el món que espera congregar l’esdeveniment, per a posar en contacte de forma directa i concreta l’oferta i la demanda, generant grans oportunitats de negoci. 

Per al delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, “això situa BNEW com una gran plataforma de negoci, que permetrà a aquestes start-up estar en contacte amb directius de grans corporacions i responsables d’innovació de diferents sectors d’activitat amb els qui podran generar sinergies i nous projectes”.  

PODIS DE CONEIXEMENT

BNEW està concebut com una trobada 100% professional i de caràcter híbrid, que combinarà una part física amb una altra online que es sustenta en una plataforma digital per a permetre que persones de tot el món puguin estar presents sense la necessitat  de desplaçar-s’hi. BNEW presenta una proposta basada en podis de coneixement que permetran a tots els participants desenvolupar-se, ampliar coneixements, resoldre dubtes, anticipar-se al futur i retroalimentar-se de les opinions d'altres experts en un format sense precedents, àgil i innovador. 

Aquests podis de coneixement estaran formats per Inspirational Talks, debats, panells i entrevistes en profunditat amb professionals singulars. Els Inspirational Talks, per la seva part seran comuns per als cinc sectors i estaran dirigits a directius i quadres de comandament d'empreses per a aconseguir el màxim rendiment, tant personal com d'eficàcia i eficiència dels seus equips.

BNEW té obertes les inscripcions a BDigital, que podran realitzar-se  de forma gratuïta fins al 20 de setembre al següent link: https://event2020.bnewbarcelona.com/users/sign_up

LLISTAT DE LES START-UP SELECCIONADES

Immobiliari: Real Fund, Chroma Way, Rimbo rent, Inverties Properties, ProNest, Ringo Technologies, Bespaced, Kiploc Europe, The Urban Token, Rentger, Splacing Marketplace, Fusta Solar, Vidoqui, Inèdit Barcelona i Datacasas Protech. 

Ecommerce: Scan and Buy, Carlo App, Columat, WOSH, Data Value Management, Quicktendr Solutions, Amphora Logistics i Alfred Delivery.

Logística: Kubbo, VOTTUN, Moovin, ESUS MOBILITY, Flexpacio, AllRead Machine Learning Technologies, Dexter Intralogistics, Hedyla, Op Time, STS Simuladores i Ecorepost.

Indústria Digital: AEInnova, Ogun, Muutech Monitoring Solutions, Bûmerang, E4-3D Engineering for additive manufacturing, Mitiga Solutions, Onramper, NESPRA Smart Devices, Teckel Robotics, Stemic Drive i Teamjop.com.

Zones Econòmiques: Daysk, Bizitize, OIMO Bioplastics, éKratos Digital Services i Detektia Earth Surface Monitoring.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari