Què ha sorprès de les fotografies estiuenques de Quim Torra?

Fotografies del perfil d'Instagram del president de la Generalitat, Qu
Fotografies del perfil d'Instagram del president de la Generalitat, Quim Torra

Que no porta cap llaç groc en cap d’elles. Ha penjat fotografies al seu perfil d’Instagram acompanyat de familiars i amics a sant Joan les Fonts, Castellfollit de la Roca, el parc Güell, Cervera o a una formatgeria en plena muntanya. En cap d’aquestes fotografies ni ell ni els seus acompanyants porten llaços grocs. Llaços que sí que llueix quan ha realitzat alguna activitat oficial, com l’acte a la Rambla de Barcelona en homenatge a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de 2017. La mascareta la porten tots, això sí. Ell sempre blava.

De les diferents fotografies que ha penjat Torra al seu Instagram la que ha tingut més èxit és la que es va fer amb tres acompanyants a Castellflorit de la Roca. “Sempre et quedes sense alè davant de Castellfollit de la Roca i la seva impressionant presència”, va escriure el passat 16 d’agost. Tres dies després tenia 15.300 m’agrada i 230 comentaris.

Al costat de la de Sant Joan les Fonts va escriure aquest dimarts 18 d’agost “del monestir al castell, passant pel pont medieval, pedres antigues, mil·lènàries, mentre el Fluvià fa el seu curs, pacient, impertorbable al pas del temps”. Pere Mora precisa, però, que “no és un castell, president. És el casal Juvinyà. L’edifici civil fortificat d’època medieval més ben conservat que tenim”.

Clara Prunés es mostra molesta en el seu comentari a aquesta foto. “Amb tot el respecte del món, el President de Catalunya no pot sortir en una foto amb calça curta i camisa arrugada d’aquesta manera”, es queixa.

(Visited 150 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari