La xifra diària de morts per Covid-19 a Catalunya puja a 13

El balanç de la Generalitat reflecteix un increment menor dels nous positius, però superior al miler
Atenció a un pacient afectat per la Covid-19
Atenció a un pacient afectat per la Covid-19

13 persones més afectades per la Covid-19 han mort a Catalunya les darreres 24 hores, segons el balanç diari del Departament de Salut de la Generalitat, que es basa en xifres remeses per les funeràries. En total, el departament que encapçala la consellera Alba Vergés associa 12.674 defuncions a la malaltia del coronavirus. Des de dilluns han mort 24 persones afectades per la Covid-19, 34 els darrers set dies. 

Pel que fa a la dada diària de nous casos positius, que havia experimentat una forta pujada en el balanç d’aquest dijous, ha baixat dels 1.949 als 1.343. Des de l’inici de la pandèmia s’han confirmat 88.234 positius mitjançant tests ràpids o proves PCR.

4.238 persones han estat ingressades greus des de l’inici de la pandèmia. Actualment, 65 pacients es troben en aquesta situació. Els positius acumulats en residències de gent gran són 15.552 i les altes hospitalàries, 40.633.

El nou secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, considera que “estem en uns dies crítics” i que el risc de rebrot a tot Catalunya és “alt”. A més, ha comparat la situació epidemiològica actual amb les de les acaballes del mes de febrer, però ha recordat que ara es fan moltes més proves PCR que aleshores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides