Més tensió ERC-JxCat: ara, la regulació dels lloguers

Elisenda Alamany exigeix a JxCat que "rectifiqui" i retiri les esmenes presentades al Parlament
Elisenda Alamany, durant un acte d'ERC
Elisenda Alamany, durant un acte d'ERC

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha exigit a la bancada del seu soci al govern, Junts per Catalunya (JxCat), i als membres del govern d'aquesta formació, una rectificació i la retirada de les esmenes que ha presentat al Parlament de Catalunya sobre la llei de regulació dels lloguers. Per boca de la seva portaveu adjunta a l'Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany, ERC ha considerat "intolerable" que s'oposin "més traves" a l'aprovació de la llei. 

Alamany, en aquest sentit, ha esgrimit "la urgència que la qüestió té a Barcelona i a l’àrea metropolitana" i ha interpel·lat el grup municipal de JxCat perquè "exigeixi al seu grup parlamentari i al seu grup al govern de la Generalitat" que donin suport a la llei. La líder municipal de JxCat és l'exconsellera de la Presidència Elsa Artadi, que també és diputada al Parlament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.