100 multes per no portar mascareta a Barcelona

La Guàrdia Urbana va sumar 1.700 avisos en una setmana i el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, va alertar que començaven les sancions
Agents de la Urbana de Barcelona
Agents de la Urbana de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha imposat, des del passat dijous, gairebé un centenar de multes a persones que caminaven pels carrers de la capital catalana sense portar posada una mascareta, la mesura de seguretat contra el contagi de la Covid-19 que la Generalitat de Catalunya va marcar com a obligatòria des del 9 de juliol, encara que es garantís a l’espai públic la distància de més de dos metres entre persones.

Entre aquell dia i el passat 15 de juliol, la Urbana va formalitzar 1.700 avisos però, com va anunciar la setmana passada el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, havia quedat enrere la fase informativa i començava la d’”advertiment i correcció”, en la qual els agents començarien a imposar sancions.

Segons publica Metrópoli Abierta citant el contingut d’una ordre interna de la Urbana adreçada als agents els infractors disposen, això sí, de marge per rectificar el seu comportament, posant-se o adquirint una mascareta, i així evitar la multa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.