Puigneró agafa embranzida

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, agafa embranzida en la carrera interna de JxCat i poder liderar la llista a les eleccions catalanes. La pandèmia del coronavirus va aturar la convocatòria dels comicis, però també la presentació i la sortida a la venda d’un llibre que el conseller estava preparant.

Ara, quan es comença a discutir qui pot ser el candidat a la presidència de la Generalitat per a l’espai de Puigdemont, Puigneró publica el llibre, on, entre altres coses, exposa les seves essències polítiques. Una presentació perfecta per començar a fer el salt a la competició per la candidatura. A més, a JxCat diuen que és l’aspirant favorit de Carles Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides