Paluzie acusa els partits “suposadament independentistes” de no voler fer la independència

La presidenta de l'ANC denuncia que proposar un referèndum pactat "és mentir a la gent"
Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC
Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, ha acusat "tots els partits suposadament independentistes del Parlament" de "no voler fer la independència en la situació actual" a Catalunya.

La dirigent de l'ANC critica que en reunions de la taula de partits i entitats, JxCat, ERC i la CUP, han reconegut que "no estan preparats ara" per fer la independència. En aquest context, Paluzie també ha afirmat que el fet que formacions independentistes proposin un referèndum pactat amb l'Estat "és mentir a la gent", argumentant que "Espanya no el concedirà mai".

Elisenda Paluzie ha fet aquestes declaracions en un acte telemàtic de publicitat de les candidatures de l'ANC amb la secció territorial del Vallès Occidental. Paluzie ha afirmat que el full de ruta de l'assemblea estableix que sí en les pròximes eleccions al Parlament hi ha més del 50% de vots independentistes s'haurà validat la unilateralitat. Per a Paluzie, el posicionament de l'ANC s'ha fet "perquè no tinguin més excuses, ja n'hi ha prou d'excuses".

(Visited 87 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari