Quin problema tenen els promotors de la campanya contra el govern de Pedro Sánchez?

Web de la botiga Gobierno Dimisión
Web de la botiga Gobierno Dimisión

El fotògraf Carlos Spottorno assegura que li han robat una foto de Pedro Sánchez: la que usen detractors del president del govern espanyol per protestar contra les mesures adoptades en el marc de la crisi del coronavirus.

La campanya, que mostra la cara de Sánchez en blanc i negre sobre un fons vermell, s'ha difós a les xarxes i els carrers acompanyant missatges com "un bon ciutadà obeeix" -on se superposa la paraula "govern" a "ciutadà"- i "Confia en el teu govern, tancats sou lliures".

"El millor és que les proves me les donen ja ordenadetes", ha piulat el fotògraf en referència a un tuit amb què s'ha difós un vídeo de la impressió i distribució de cartells, així com una enorme pancarta penjada en un edifici, que usen la foto que ell reconeix com a seva. L'autor del tuit és Alvise Pérez, exassessor de Toni Cantó (Cs) i tuiter en plena eclosió mediàtica que promou les protestes contra el govern espanyol i Sánchez, a qui tracta d'"enterramorts".

El tuit d'Alvise Pérez, a més, inclou un enllaç al web tienda.gobiernodimision.online, una botiga online des d'on s'explota comercialment la citada foto mitjançant la venda de samarretes i cartells. "El 100% dels beneficis es dedica a campanyes polítiques", s'hi assegura.

"Sembla que hi ha algú guanyant dinerets amb la meva foto, sense permís. Cap a la carpeta de les proves", ha piulat també Spottorno, guanyador de dos premis World Press Photo.
 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides